Hi! Ik ben Amber

Het gezicht achter Media By Amber ben ik, Amber. Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in de Zaanstreek.

Ik ben dol op reizen, mooie plekken ontdekken en ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Maar toch schuilt er ook een onwijze huismus in mij.

Mijn liefde voor fotografie en videografie is gaan bloeien toen ik in 2019 verhuisde naar Zuid Afrika. Hier heb ik anderhalf jaar mijn passie mogen ontdekken en ontwikkelen, mooie mensen leren kennen en vriendschappen opgebouwd.

Voor mij zit schoonheid in de kleine momenten. Het maken van herinneringen en deze vast mogen leggen is iets wat ik met veel liefde doe. Mijn style van het creëren van jullie mooie momenten zal ongedwongen, persoonlijk maar ook vooral spontaan zijn.

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving.
What you have caught on film is captured forever…
It remembers little things, long after you have forgotten everything.”